8 Eylül 2009 Salı

Modern Annelere

Bebeklere banyo yaptırmak her anne için serüvenli bir zamandır. Özellikle yeni anne olmuşsanız ve şartlardan dolayı bunu tek başınıza yapmanız gerekiyorsa bir o kadar da eziyetlidir. Banyo ideal ısıya getirilmeli, koca banyo küvetleri hazırlanmalı, üşütmeden ve en önemlisi düşürmeden (!) mümkün olan en kısa sürede bebeği yıkamalı.... Ve süper annelerimiz muhtemelen bunu bir de tek elle yapmalı :)
Puj Baby işte bu noktada hayatı kolaylaştıran bir ürün yapmış. Puj Tub adını verdikleri bu ürün bebeği kolay ve kısa yoldan yıkamanızı sağlıyor. Ve bunu lavabonun içinde yapabiliyorsunuz.

Tabi bunun yanımda birçok özelliği var.  PVC, BPA (ne olduğuna buradan bakabilirsiniz) ve phthalate içermiyor. (Phthalate: Kanserojen bir madde, özellikle yumuşak olması dolayısıyla bebek ve çocuk ürünlerinde çok kullanılıyor.) Yumuşak ve dayanıklı ancak sağlıklı ve non-toxic bir madde olan Ethylene Vinyl Acetate köpüğünden yapılmış. Bebeklerin nazik sırtları için yumuşak bir malzeme. o-6 ay arası kullanım için düşünülmüş. Daha ayrıntılı açıklama ve video görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ama ne yazıkki henüz ülkemizde bulunmuyor. Yurtdışında tanıdıklarınız varsa bebek hediyesi olarak bunu isteyebilirsiniz :) Bu arada yurtdışı satış fiyatınıda belirteyim. 99 dolarcık...

1 yorum:

Şahver Koçulu dedi ki...

Canım Arkadaşım Dİdem,Harika işler çıkarıyorsun.Elinin değdiği şey ışıldıyor desem yeridir.Seninle olmak benim için çok büyük bir keyif.
Sevgilerimle...
Doğum Fotoğrafçısı Şahver Koçulu :)

Yorum Gönder