13 Aralık 2008 Cumartesi

Duvar Stickerları




















İlk başta duvar kağıtları vardı, bir dönem herkes evinde kullanmıştır sanırım.. Sonra onların sağlıksız olduğu nem ve küf yaptığı, eve hava aldırmadığı için teker teker evlerden sökülüp atıldı.

Son birkaç senedir tekrar gündeme geldiler. Anti bakteriyel özellikli kumaş, vinil, doğal gibi materyallerden oldukça güzel desenli duvar kağıtları var.
Ama beni en çok cezbeden sanırım duvar stickerları!!! Uygulandığı alanda müthiş etkiler yaratabiliyor. İlk çıktığında oldukça pahalı olmasına karşın gittikçe ucuzlayan fiyatlarda çok geniş seçenekler var. Büyük yapı marketlerinde bulabileceğiniz gibi internetten satış yapan birçok firma var. Seçenekler için buraya ve buraya bir göz atmakta fayda var.

Uygulaması ise gayet kolay!!Duvar stickerı uygulamak için haricen herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç yok. Duvar sticker ile beraber gelecek olan transfer kağıdını çıkarmadan, uygulamak istenilen duvara yapıştırmak ve daha sonra yavaşça transfer kağıdını sticker üzerinden ayırmak yeterli.

Duvar sticker, kuru ve temiz olmak şartı ile her türlü duvar, ayna, beyaz eşya, laptop kapakları, çerçeveler, bardak, cam, kapı, mobilya, ve her türlü aksesuara çok basit bir şekilde uygulanabiliyor.

Ben mağazanın camları için yaptırdım.. Sonuç: MÜKEMMEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder